(020) 21 01 567

Referenties.

Zelf was ik op zoek naar een appartement voor mijn dochter maar was nog in een stadium van onderzoek naar financiële mogelijkheden en locaties. Via een artikel in het Parool kwam ik in contact met Huis voor je Kind en dit contact heeft het proces enorm versneld. Met een juist begrip en intuïtie voor locaties, die bij studerende jongeren in trek zijn, gecombineerd met een gezond financieel zakelijk en bouwkundig inzicht in de manier waarop exploitatie van een appartement ook rendabel kan zijn, beschikt Huis voor je Kind over unieke kennis en expertise, die ik nog niet eerder was tegengekomen. Binnen korte tijd na het eerste contact met Huis voor je Kind werd een geschikt appartement gevonden. Gedurende het gehele traject – van selectie, biedingsproces, oplevering en opknappen/ herinrichten van de woning – heeft Huis voor je Kind op een zeer aangename wijze een ondersteunende en adviserende, maar ook operationele rol gehad, die op de belangrijke momenten doorslaggevend is geweest. Het gehele traject heeft minder dan drie maanden geduurd en is zeer succesvol verlopen, want met dank aan Huis voor je Kind zitten mijn dochter en twee vriendinnen nu op een top-plek in Amsterdam en zijn erg blij met hun nieuwe woning!

Appartement aangekocht in de Oostenparkbuurt

Ik wil toch graag iets vertellen over de steun die wij ontvingen bij de aankoop van een woning voor ons studerende kind. Wij waren met jou in contact gekomen via een gemeenschappelijke kennis alwaar je ons vertelde wat jij voor ons kon betekenen. Aangezien wij een woning voor ons kind zochten in Amsterdam en dit tevens zagen als een goede investering kon jij dit ondersteunen door een gedegen plan van aanpak met een goede onderbouwing van de investering en het rendement. Bovendien ben je zeer goed op de hoogte wat er speelt op de huizenmarkt en bij de studenten. Je hebt ons bovendien geld bespaart door de afspraken die jij hebt met de bedrijven die onze woning hebben opgeknapt. Al met al een geslaagde operatie.

Appartement aangekocht in Amsterdam Noord

Huis voor je Kind heeft ons geholpen bij het vinden van het perfecte huis voor onze dochter en haar vriendinnen. Naast dat onze dochter nu veilig woont en geen louche huisbaas heeft, verdienen wij er ook nog een leuk centje aan.

Appartement aangekocht op de Oostelijke Eilanden

Geverifieerde recensies van HVJ groep zijn te zien op Funda: Bezoek onze Funda pagina

Funda